ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Στηρίζουμε την ΚΔ στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβει για το Κυπριακό

Π. Καμμένος: Στηρίζουμε την ΚΔ στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβει για το Κυπριακό

Η Ελλάδα στηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβει και θα είναι δίπλα της για μια λύση βιώσιμη η οποία, βεβαίως, θα διασφαλίζει τα εθνικά δίκαια, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη την Παρασκευή (01/04) στην δοξολογία για την επέτειο της πρώτης Απριλίου.

Ο κ. Καμμένος ο οποίος εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς είπε ότι με πολύ σεβασμό στους ήρωες και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, " βρισκόμαστε εδώ για να προσκυνήσουμε στα Φυλακισμένα Μνήματα εκείνους που αντιστάθηκαν κρατώντας ψηλά τη σημαία του Ελληνισμού δίνοντας και το αίμα τους για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα. Ο Ελληνισμός ενωμένος προχωρά στο μέλλον".

"Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και όλους τους πολίτες της Κύπρου. Με σκληρούς αγώνες έβγαλαν την Κύπρο από το μνημόνιο. Είναι πλέον η σειρά της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για όλο τον Ελληνισμό", είπε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα και τις προοπτικές για έξοδο από το μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι η έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο είναι μια πολύ μεγάλη ελπίδα.

Είπε ότι η σημερινή Κυβέρνηση στην Ελλάδα διαπραγματεύτηκε σκληρά έχοντας στην πλάτη της δύο μνημόνια πολύ σκληρότερα προσπαθώντας να προφυλάξει τους Έλληνες πολίτες από την καταστροφική συμφωνία του πρώτου και του δευτέρου μνημονίου.

" ( Η Κυβέρνηση) Έχει φτάσει πλέον σε σημείο να έχει πετύχει όλα εκείνα τα οποία υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνει η αξιολόγηση και όπως ξέρετε τα μηνύματα είναι αρκετά ευχάριστα και φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο", ανέφερε.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top