LIFESTYLE

Άννα Ηρακλέους: Την «τσακώσαμε» στη Λεμεσό και στο Café de Pari στη Σαριπόλου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άννα Ηρακλέους: Την «τσακώσαμε» στη Λεμεσό και στο Café de Pari στη Σαριπόλου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πανέμορφη Κύπρια τραγουδίστρια μιλά για τη ζωή και την καριέρα της αποκλειστικά στο ThemaOnline.

Την «τσακώσαμε» να πίνει το καφεδάκι της στη Σαριπόλου και συγκεκριμένα στο Café de Pari μαζί με τον πολύ καλό της φίλο και συνιδιοκτήτη Τάσο Ανδρέου.

Η κύπρια τραγουδίστρια Άννα Ηρακλέους έκανε δυναμική είσοδο στην ελληνική μουσική τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε δουλεύοντας ως μοντέλο και συγκέντρωσε πολλές διακρίσεις, στη συνέχεια όμως κατάλαβε πως η μεγάλη της αγάπη δεν είναι άλλη από το τραγούδι και αυτό μας το αποδεικνύει μετα το πάθος που έχει στη μουσική .

Η Άννα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους τραγουδιστές και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Ασχολήθηκες από μικρή ηλικία με το modeling, διακρίθηκες σε διαγωνισμούς ομορφιάς παγκόσμιας εμβέλειας.Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στο τραγούδι; 

Η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα η μουσική και το τραγούδι. Ασχολήθηκα από παιδί με το modeling και διακρίθηκα σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, όμως το modeling για μένα ήταν πάντα κάτι προσωρινό μέσα το μυαλό μου.  Στα 18 μου χρόνια ένιωσα ότι ολοκληρώθηκα πραγματικά στον χώρο αυτό, έτσι ασχολήθηκα επαγγελματικά με το τραγούδι που τόσο αγαπούσα. Εξάλλου το τραγούδι έχει πιο πολύ βάθος, το modeling για μένα είναι κάτι πιο επιφανειακό. 

Ποιος είναι ο λόγος που βρίσκεσαι στην Κύπρο;

Αυτή την χρονική περίοδο θα είναι συχνά στο νησί μας, αφού έχουμε ξεκινήσει με τον Γιώργο Τσαλίκη περιοδείες σε όλη την Κύπρο.

Τι καινούργιο να περιμένουμε από σένα Άννα;

Το τελευταίο διάστημα μαζί με την δισκογραφική μου εταιρεία ετοιμάζουμε νέο τραγούδι όπου θα κυκλοφορήσει σε δυο μήνες περίπου.

Αθήνα ή Κύπρος και γιατί;                                                                           

Λατρεύω την Κύπρο, έρχομαι κάθε τρεις και λίγο, όμως η έδρα μου είναι στην Αθήνα, εκεί είναι εξάλλου η δουλειά μου. Όμως εδώ είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι γι’ αυτό και θα με δείτε πολλές φορές εδώ! (γελά)

Αυτό το διάστημα είναι σε κάποια σχέση;

Να σας πω, όχι αυτό το καιρό είμαι μόνη μου αλλά αν υπήρχε κάτι δεν θα δίσταζαν να το πω!

                                          

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top