ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρους: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό

Θεοχάρους: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό

Δηλώσεις κοφτερές απο την Ελένη Θεοχάρους για τα δυο μεγάλα κόμματα

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, λέγοντας ότι στην προσπάθειά του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ να διαφοροποιηθεί στο Κυπριακό από το ΔΗΣΥ, “για καθαρά προεκλογικούς λόγους, δυστυχώς καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να προβεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις. Παράλληλα, οι τοποθετήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη για τη διαφοροποίηση των θέσεων και της συμπεριφοράς Ακιντζί επιτείνουν τη σύγχυση ανάμεσα στο λαό”.

“Οι πολίτες δεν πείθονται. Δεν μπορεί ο ΓΓ του ΑΚΕΛ να επικρίνει ενέργειες που αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η εξαγγελία τρίτου γύρου αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ και να διερωτάται εάν αυτή η ενέργεια συνάδει με το στόχο επίλυσης του Κυπριακού εντός του 2016”.

“Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για το Συναγερμό με την προχειρότητα που εξήγγειλε τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, αλλά και με την ευκολία που ανακαλύπτει στοιχεία που πιθανόν να παραβλάψουν τις συνομιλίες, οι οποίες ούτως ή άλλως φαίνεται να οδηγούνται σε τέλμα”, καταλήγει η κ. Θεοχάρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top