ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΚΟΤ στην Κίνα για… ενδεχόμενη σύνδεση Λάρνακας και Πάφου με Πεκίνο και Σανγκάι!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΚΟΤ στην Κίνα για… ενδεχόμενη σύνδεση Λάρνακας και Πάφου με Πεκίνο και Σανγκάι!

Σημαντικές εξελίξεις για τον κυπριακό τουρισμό πιθανόν να προκύψουν τον Μάιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, εντός του ερχόμενου μήνα ο πρόεδρος του ΚΟΤ, Άγγελος Λοΐζου και η αναπληρώτρια διευθύντρια του Οργανισμού, Αννίτα Δημητριάδου, θα μεταβούν στην Κίνα.

Εκεί θα έχουν σειρά συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες, με αντικείμενο ταξιδιωτικά πακέτα για την Κύπρο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πλευράς Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα τεθεί και θέμα απευθείας σύνδεσης των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, με τα αεροδρόμια του Πεκίνου και της Σαγκάης.

Ως γνωστόν, Κινέζοι επιχειρηματίες έχουν ήδη επενδύσει στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια, το μέτρο της κυπριακής κυβέρνησης για παραχώρηση κυπριακού διαβατηρίου σε ξένους επενδυτές έχει φέρει στην Κύπρο πολλούς Κινέζους, οι οποίοι έχουν προβεί σε αγορά μεγάλου αριθμού ακινήτων (κυρίως στην Πάφο).

Σημειώνεται πως επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση για απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας-Πεκίνου και Λάρνακας-Σαγκάης είχαν υποβάλει Κινέζοι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης τους στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2015. Επρόκειτο στην ουσία για κοινοπραξία με επικεφαλής τον Κινέζο επιχειρηματία Kaili Ling ο οποίος σε επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη είχε επισημάνει την ανάγκη για απευθείας πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών, αφενός για ενίσχυση των εμπορικών τους σχέσεων και αφετέρου για αύξηση των επενδύσεων κυρίως στους τομείς των ακινήτων και του τουρισμού. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top