ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

Ο Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Δημήτρης Συλλούρης επέτρεψε σήμερα στη Γενική Διευθύντρια της Βουλής τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ ύψους 101.833,62 ευρώ “μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση”, όπως σημειώνει σε σχετική επιστολή του προς τη Βασιλική Αναστασιάδου την οποία και έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο κ. Συλλούρης αναφέρει στην επιστολή του ότι “η πράξη μου αυτή γίνεται με την βεβαιότητα ότι κανένα ζήτημα δεν εγείρεται, όμως η προσπάθεια κάποιων για διαστρέβλωση με αναγκάζει να προβώ στην πιο πάνω ενέργεια.”

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης είπε ότι “λόγω των κακόβουλων διαδόσεων και δημοσιεύσεων αναφορικά με την χορηγία προς το ΕΥΡΩΚΟ και παρ` όλη τη βεβαιότητα μας για τα δικαιώματα μας, τα οποία θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, και παρόλο ότι δημόσια έχουμε πει ότι ενημερώσαμε τους θεσμούς και τις αρχές για κάθε βήμα, η καθαρότητα και οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να ανεχθούμε άλλο τη ψιθυρολογία”.

“Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι τις διαδόσεις. Επαναλαμβάνω θα τα διεκδικήσω και με το παραπάνω την ώρα που θα έρθει η ώρα”, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top