LIKE ONLINE

Ενδιαφέρεστε; Ο Σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 ωραίες γυναίκες που να ξέρουν να ψωνίζουν!

Ενδιαφέρεστε; Ο Σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 ωραίες γυναίκες που να ξέρουν να ψωνίζουν!

Δουλεία και αυτή! Ο σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 ωραίες, νεαρές γυναίκες, που θα ταξιδεύουν με… βασιλικές τιμές για να κάνουν ψώνια. Ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ έβαλε «αγγελία» και ψάχνει κοπέλες με στυλ, ηλικίας 18-28 ετών, να μιλούν αγγλικά και να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στα ψώνια.

Ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, δηλαδή ο σεΐχης του Ντουμπάι αναγκάστηκε να βάλει αγγελία. Ο λόγος; Ψάχνει κοπέλες οι οποίες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ταξιδεύουν και να κάνουν ψώνια!

Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Εξήντα νέες και ωραίες γυναίκες θα αποτελέσουν τη συνοδεία του, όπου θα ταξιδεύει με βασιλικές τιμές. Οι απαιτήσεις του πολύ συγκεκριμένες: θα τον συνοδεύουν στα δείπνα κορυφής και σε όποιες άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής του περιοδείας τον Μάιο. Θα πρέπει να είναι 18-28 ετών, να έχουν στυλ, να μιλούν αγγλικά και να ξέρουν να ψωνίζουν! 

Η αμοιβή τους έχει οριστεί στα 100 ευρώ την ημέρα και η διαμονή τους θα είναι σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και τα ταξίδια τους θα γίνονται με ιδιωτικό τζετ. 

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο αποφάσισε παράλληλα με την αγγελία να αναθέσει την εύρεση γυναικών στον Ιταλό Μάουρο Μπελκάρο, ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων.

Ο Μπελκάρο έχει ήδη περάσει από οντισιόν 100 γυναίκες, οι οποίες κρίθηκαν από επιτροπή αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχε σύμβουλος εικόνας και προσωπική βοηθός αγορών. Στην ομάδα βρίσκεται και ένας δικηγόρος, αφού όσες επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο με τον σεΐχη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top