ΚΟΣΜΟΣ

ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν 28χρονο να λούζει με καυτό νερό έναν συνάδελφό του επειδή έκλεψε το μισό hot dog της κοπέλας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε 5,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 28χρονος Kian-Wee Show μετά την ανατριχιαστική επίθεση σε συνάδερφό του. (το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία)

Στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο 28χρονος να στέκεται δίπλα από το τραπέζι των συναδέρφων του. Στην συνέχεια φεύγει και αφού έχει πάρει έναν κουβά με καυτό νερό, επιστρέφει στο τραπέζι και περιλούζει τον Bin Wu, φωνάζοντάς του.

Ο Bin Wu μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον λαιμό και το κεφάλι και θα χρειαστεί να περάσουν 3 χρόνια μέχρι να ανακάμψει από τα τραύματά του

πηγη: star

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top