Ουάου! Τα κορίτσια του Star Κύπρος 2015 στο Athens Exclusive Designers Week! ΦΩΤΟ - VIDEO

Ουάου! Τα κορίτσια του Star Κύπρος 2015 στο Athens Exclusive Designers Week! ΦΩΤΟ - VIDEO

Περπάτησαν στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις...

Μπορεί να μην κέρδισαν το στέμμα της ομορφότερης της Κύπρου για το 2015, αλλά μάγεψαν με το περπάτημα τους στο πιο πολυσυζητημένου fashion event της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από το Athens Exclusive Designer Week.

Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές αλλά και νέοι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υψηλά προδιαγραφών δημιουργίες τους, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη μόνο στη μόδα!

Η Anna Grajdian μάγεψε φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της σχεδιάστριας Πηνελόπης Δημητρίου. Η δε Αναστασία Αυγουστή περπάτησε φορώντας NotisPanPan και απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.