Αγνοούνται δυο άνδρες στη Λεμεσό – Μεγάλη επιχείρηση στη θάλασσα

Αγνοούνται δυο άνδρες στη Λεμεσό – Μεγάλη επιχείρηση στη θάλασσα

Μεγάλη επιχείρηση της λιμενικής αστυνομίας και άλλων αρμόδιων αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λεμεσό, για τον εντοπισμό δυο ανδρών.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤoThemaOnline, πρόκειται για δυο Ρώσους γύρω στα 55.  Οι δυο τους, μετά το μεσημέρι ενοικίασαν μικρό ιστιοφόρο από το λιμανάκι του  St Raphael στη Λεμεσό και απέπλευσαν προς τα ανοικτά.  Ωστόσο επειδή καθυστερούσαν να επιστρέψουν, ο ενοικιαστής ανησύχησε, έπιασε άλλο πλεούμενο και έσπευσε να τους ψάξει.

Στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, εντόπισε το ιστιοφόρο αναποδογυρισμένο χωρίς τους επιβαίνοντες και η αγωνία του εντάθηκε.

Αμέσως κάλεσε τη λιμενική Αστυνομία και αυτή την ώρα (20:00, 15/4) διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος καλό όλα καλά: Βρέθηκαν οι δυο Ρώσοι που αγνοούνταν στην θαλάσσια περιοχή Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE