Τροχαίο Λάρνακας: Πήγαινε στην κηδεία της μητέρας του ο ένας οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο Λάρνακας: Πήγαινε στην κηδεία της μητέρας του ο ένας οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το γρίφο… για το πώς κατάφεραν να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα τρία οχήματα (τα δυο βρέθηκαν καβάλα), έξω από το ταχυδρομείο Λάρνακας, προσπαθεί να λύσει η Τροχαία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Συνολικά τέσσερα οχήματα εμπλέκονται στο περίεργο αυτοκινητικό ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 10:00, το πρωί της Δευτέρας (18/4), έξω από το ταχυδρομείο Λάρνακας (αρχή του πεζόδρομου των Φοινικούδων.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στην Τροχαία Λάρνακας, η οποία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος, κατέθεσε μέχρι στιγμής ο οδηγός του μερσεντές. Στην κατάθεση του είπε ότι στάθμευσε εκεί το αυτοκίνητο του (παράνομα) και κατέβηκε.

«Δεν είδα τίποτε για το πώς έγινε το τροχαίο», ανέφερε στα μέλη της Τροχαίας.

Όσο για τον οδηγό του αυτοκινήτου που «καβάλησε» το μερσεντές, όταν η Τροχαία του τηλεφώνησε για να καταθέσει, απάντησε η γυναίκα του και είπε ότι ο σύζυγος της κοιμόταν.

Από την άλλη ο οδηγός του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος, του διπλοκάμπινου δηλαδή, πήγαινε εκείνη την ώρα στην κηδεία της μητέρας του. Τα μέλη της Τροχαίας σεβάστηκαν το πένθος του και θα τον καλέσουν εντός των επόμενων ημερών.

Νόμιμα ήταν σταθμευμένο στην περιοχή το άσπρο όχημα που ανήκε σε κοπέλα.     

Η Τροχαία Λάρνακας μετά από δυο ώρες ερευνών στο σημείο, έδωσε και πάλι το δρόμο στην κυκλοφορία γύρω στις 12 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Το πιο γελοίο αυτοκινητικό ατύχημα στα χρονικά της Κύπρου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.