LIFESTYLE

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Τοκαρή! Κόντεψε να τυφλωθεί και να κουφαθεί...

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Τοκαρή! Κόντεψε να τυφλωθεί και να κουφαθεί...

Μια τραυματική του εμεπιρία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, θέλοντας να δώσει τα δικά του μαθήματα ζωής...

Ο Δημήτρης Τοκαρής, όπως οι περισσότεροι Κύπριοι κατά την εφηβεία τους θεωρούν μαγκιά και μεγάλο εγχείρημα να καταπιάνονται με την κατασκευή κροτίδων τις ημέρες του Πάσχα. Όπως περιέγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τελευταίο «μάσκουλο» που έφτιαξε παραλίγο να του στοιχίσει την ακοή, αλλά και την όρασή του.

«Καποτε ημουν μικρος! Ημουν και -βλακωδως- κατασκευαστης "μασκουλων", δηλαδη κροτιδων. Στο τελευταιο που εφτιαξα, νομισα πως η φωτια που θα οδηγουσε στην εκρηξη ειχε σβησει, ετσι πλησιασα να το παρω για να την αναψω ξανα. Δευτερολεπτα πριν το πιασω στα χερια μου εγινε μια εκρηξη που για καποια λεπτα με κουφανε και με τυφλωσε. Τελικα τη γλυτωσα. Καταλαβα ομως ποσο επικινδυνο και βλακωδες ειναι αυτο το "εθιμο". Αγαπητοι νεαροι μου φιλοι, καναμε κι εμεις πολλες πελλαρες οταν ειμασταν μικροι…τουλαχιστον προσεχετε, οσο γινεται, τον εαυτο σας και τους γυρω σας. Ελπιζω το φετινο Πασχα να μην εχει θυματα!». 

Το συγκεκριμένο post έχει σκοπό να αποτρέψει τους νέους να κάνουν παρόμοιες «πελλάρες» ή τουλάχιστον να προσέχουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top