Συντονιζόμαστε και σήμερα στο tv.tothemaonline.com στις 18:00!! Γιατί;;

Συντονιζόμαστε και σήμερα στο tv.tothemaonline.com στις 18:00!! Γιατί;;

Για να δούμε τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφη μας τις μέρες του Πάσχα και πως να μεταβούμε από την νηστεία στην κατανάλωση κρέατος χωρις να 'σοκάρουμε' τον οργανισμό μας. Στις 18:30 με την Χριστίνα Ανδρεου Νεοπτολέμου, γιατί all we need is... health!

Για να δούμε μαζί τί θα κάνουμε την βδομάδα που μας έρχεται και να πάρουμε ιδέες για τις διάφορες Πασχαλινές δραστηριότητες από κάθε επαρχία.

Όλα αυτά με ζωντανές ανταποκρίσεις στις 19:30 από Χριστιάνα Τσαγγάρη, Αναστασία Κρεμμαστου, Βαλάντω Ιωάννου και Θράσο Τηλεμάχου. Γιατί all we need is.. fun!


Για να απολαύσουμε δύο ώρες με αγαπημένη μουσική από τα παλία με την Mαρία Ανδρονίκου, και έτσι να περάσουμε όοοοσο πιο όμορφα γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης μας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE