LIFESTYLE

Συντονιζόμαστε και σήμερα στο tv.tothemaonline.com στις 18:00!! Γιατί;;

Συντονιζόμαστε και σήμερα στο tv.tothemaonline.com στις 18:00!! Γιατί;;

Για να δούμε τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφη μας τις μέρες του Πάσχα και πως να μεταβούμε από την νηστεία στην κατανάλωση κρέατος χωρις να 'σοκάρουμε' τον οργανισμό μας. Στις 18:30 με την Χριστίνα Ανδρεου Νεοπτολέμου, γιατί all we need is... health!

Για να δούμε μαζί τί θα κάνουμε την βδομάδα που μας έρχεται και να πάρουμε ιδέες για τις διάφορες Πασχαλινές δραστηριότητες από κάθε επαρχία.

Όλα αυτά με ζωντανές ανταποκρίσεις στις 19:30 από Χριστιάνα Τσαγγάρη, Αναστασία Κρεμμαστου, Βαλάντω Ιωάννου και Θράσο Τηλεμάχου. Γιατί all we need is.. fun!


Για να απολαύσουμε δύο ώρες με αγαπημένη μουσική από τα παλία με την Mαρία Ανδρονίκου, και έτσι να περάσουμε όοοοσο πιο όμορφα γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης μας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top