Θανατηφόρο Λεμεσού: Αστυνομικός η οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη

Θανατηφόρο Λεμεσού: Αστυνομικός η οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη

Υπέστη νευρικό κλονισμό και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η οδηγός του οχήματος, που εμπλέκεται στο νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Γυναίκα αστυνομικός, 30 ετών είναι η οδηγός η οποία κτύπησε με το όχημα της 80χρονη, η οποία διασταύρωνε γύρω στις 07:00, το πρωί της Παρασκευής, (22/4), την οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό.

Η αστυνομικός εργάζεται στην Εισαγγελία στα γραφεία, όπου βρίσκεται η Τροχαία Λεμεσού και το μοιραίο πρωινό πήγαινε στη δουλειάς της και φορούσε τη στολή της.

Η γυναίκα ένεκα του συμβάντος υπέστη νευρικό κλονισμό και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε – Υπέστη σοκ η οδηγός

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Σκοτώθηκε η φιλενάδα μας» - Τους λιβάνιζε κάθε πρωί 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE