LIFESTYLE

Αυτός είναι ο πρώτος Κύπριος καλεσμένος του Larry King! Αποθεώθηκε ο εκκεντρικός μεγιστάνας! VIDEO

Αυτός είναι ο πρώτος Κύπριος καλεσμένος του Larry King! Αποθεώθηκε ο εκκεντρικός μεγιστάνας! VIDEO

Στην πολυθρόνα του κάθισαν οι διασημότεροι της Γης και ήρθε η στιγμή για τον συμπατριώτη μας, τον οποίο παρουσίασε ως ψυχαγωγό...

Μέχρι στιγμής εμείς τον ξέραμε ως Άλκη Δαυιδ και γνωρίζαμε ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία — κροίσο, ο οποίος ζει με την υπέροχη του οικογένεια (την σέξι σύζυγό του Jennifer Stano και τους δύο υπέροχους του γιους) στο Λος Άντζελες. 

Όμως ο Larry King τον παρουσίασε στο τεράστιο του κοινό Αλκιβιάδη Δαυίδ, στο επάγγελμά entertainment. Όπως και να χει ο ιδιόμορφος, πλην εκκεντρικός Άλκης δεν κεντρίζει μόνο το δικό μας ενδιαφέρον μέσω των αναρτήσεων του στα social media, αλλά και ενός από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές του κόσμου, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στη μικρή οθόνη. 

Ο Άλκης γεννήθηκε το 1968 στη Νιγηρία, πήγε σχολείο στην Ελβετία και αφού πρώτα σπούδασε στο Royal College of Art του Λονδίνου, απαρνήθηκε κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα για χάρη της τέχνης. Παρόλο που διαθέτει μεγάλο πακέτο μετοχών στις κερδοφόρες οικογενειακές επιχειρήσεις (από την εταιρεία «Coca-Cola» έως ναυτιλιακές και real estate), ο ίδιος χάραξε το δικό του μονοπάτι.

Η μεγάλη του αγάπη για την έβδομη τέχνη τον οδήγησε στη δημιουργία της εταιρείας παραγωγής «111 pictures Ltd.» και έχει υπογράψει ήδη κάποιες  ταινίες , όπως το «Fishtales», το «Good brother», το «Free diver» και το «Bank Job». Ο ίδιος περιλαμβάνεται στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Μ. Βρετανίας. 

Δείτε απόσπασμα από την εμφάνισή του στο show του Larry King, που ανέβασε ο ίδιος ο Άλκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram  

 

Me being interviewed my #larryking tonight

A video posted by Alki David _ Beverly Hills (@alkidavid) on

Διαβάστε στο businessnews.com.cy ποιος είναι ο αντισυμβατικός επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top