LIFESTYLE

Σταυρος Κωνσταντίνου: Το ερωτικό ειδυλλιο με την Λένα Διαμαντίδου και ο γάμος - VIDEO

Σταυρος Κωνσταντίνου: Το ερωτικό ειδυλλιο με την Λένα Διαμαντίδου και ο γάμος - VIDEO

Μια ερωτική επιθυμία που ποτέ δεν βγήκε στην επιφάνεια, αποκάλυψαν οι δυο τους!

Στην εκπομπή «Θα δεις τι θα πάθεις» με την Έλενα Τσιακούπη στο tv.tothemaonline.com, ήταν καλεσμένος o Σταύρος Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον γάμο αλλά και την δήλωση της Κύπριας ηθοποιού Λένας Διαμαντίδου ότι θα έβλεπε ερωτικά ή θα έκανε κάτι ερωτικό με τον τραγουδιστή.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου, απάντησε στην Λένα Διαμαντίδου μέσα απο την εκπομπή ενώ η παρουσιάστρια τους έκανε την πρόταση να μπει κουμπάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Θα γίνει χαμός: Ποια Κύπρια ηθοποιός δηλώνει ότι θα έκανε κάτι ερωτικό με τον Σταύρο Κωνσταντίνου και τον Λακκοτρύπη; - VIDEO

Εννοείται πως όλα τα πιο πάνω έγιναν στα πλαίσια της χιουμοριστικής εκπομπής. Δείτε το απόσπασμα όπου ο Σταύρος μιλά και για την προσωπική του ζωή αλλά και εξηγεί τους λόγους γιατί δεν παντρεύεται!

Δείτε όλη την συνέντευξη: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top