O Fitch επανεβεβαίωσε το ΒΒ+ για τα καλυμμένα ομολόγα της Τράπεζας Κύπρου

O Fitch επανεβεβαίωσε το ΒΒ+ για τα καλυμμένα ομολόγα της Τράπεζας Κύπρου

Οι οίκος αξιολόγησης Fitch επιβεβαίωσε την αξιολόγηση ΒΒ+ για το πρόγραμμα καλυμμένων ομολόγων της Τράπεζας Κύπρου, διατηρώντας τα σε σταθερό ορίζοντα.

Η επιβεβαίωση ακολουθεί της αναβάθμισης της αξιολόγησης της τράπεζας στο Β-.

Σημειώνει ότι η αναβάθμιση της αξιολόγησης της τράπεζας δεν οδήγησε σε αναβάθμιση των καλυμμένων ομολόγων, διότι ήδη αξιολογούνται στη βαθμίδα ΒΒ+, που αποτελεί και την οροφή για αξιολόγηση της κυπριακής οικονομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE