Και η L'ÉQUIPE για τον τίτλο του ΑΠΟΕΛ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Και η L'ÉQUIPE για τον τίτλο του ΑΠΟΕΛ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας γνωστά διεθνή Μ.Μ.Ε. πρόβαλαν την είδηση περί κατάκτησης του 25ου τίτλου των γαλαζοκιτρίνων.

Πρώτοι ανταποκρίθηκαν οι Πορτογάλοι (άμεση η… αντίδραση της Record λόγω των  Μοράις, Μάριο Σέρτζιο και Εστρέλα), ενώ ακολούθησαν κι άλλα γνωστά Μέσα, όπως η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας  L'ÉQUIPE.

Στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης του ιστορικού γαλλικού εντύπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Καβενάγκι (αν και απεχώρησε από την ομάδα). «Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας κέρδισε το τέταρτο  συνεχόμενο πρωτάθλημα μετά τη νίκη του σε βάρος της ΑΕΚ Λάρνακας την Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει επτά βαθμούς περισσότερους από την αντίπαλό του με δυο αγωνιστικές να απομένουν. Συνολικά έχει 25 τίτλους πρωταθλήματος. Ο σύλλογος θα συμμετάσχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.