ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΡΟΤΙΔΕΣ: Ένα λάθος μπορεί να σε στιγματίσει για πάντα – Σκέψου καλά πριν πυροδοτήσεις

ΚΡΟΤΙΔΕΣ: Ένα λάθος μπορεί να σε στιγματίσει για πάντα – Σκέψου καλά πριν πυροδοτήσεις

Η Αστυνομία Κύπρου καλεί εκ νέου το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Όλοι μας ας κάνουμε Ανάσταση χωρίς δυσάρεστα γεγονότα.

Η ώρα της λειτουργίας της Αναστάσεως πλησιάζει και το άναμμα των λαμπρατζιών ακολουθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι περιπολίες της Αστυνομίας σε εκκλησίες και χώρους όπου θα ανάψουν οι λαμπρατζιές θα εντατικοποιηθούν με στόχο και σκοπό την ασφάλεια όλων.

Το βραδύ του Μεγάλου Σαββάτου (30/04), η ασφάλεια όλων όσων θα παρευρεθούν στους χώρους των Εκκλησιών αλλά και των λαμπρατζιών προέχει.

Η Αστυνομία Κύπρου καλεί το κοινό να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, « ας συμβουλέψουμε τα παιδιά μας, αλλά και άλλους, να είναι πολύ προσεκτικοί. Να σκεφτούν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους υπόλοιπους που θα παρευρεθούν στις Εκκλησίες και να μείνουν μακριά από κροτίδες, καθώς επίσης και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα».

Μπορούμε να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου χωρίς ακρότητες, χωρίς κροτίδες και να χωρίς δυσάρεστα περιστατικά που θα φέρουν τη θλίψη και τον πόνο σε οικογένειες.

Πάσχα 2016 χωρίς τραυματισμούς, χωρίς κροτίδες, χωρίς δυσάρεστα περιστατικά.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top