LIFESTYLE

Δείτε το αρχοντικό που ζει ο Γραμματικόπουλος με την Μιράντα Γιατρού! ΦΩΤΟ

Δείτε το αρχοντικό που ζει ο Γραμματικόπουλος με την Μιράντα Γιατρού! ΦΩΤΟ

Η σύζυγος του ηθοποιού, με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, βρήκε τον τρόπο να συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, και να φτιάξει το δικό της επίγειο παράδεισο...

Η Μιράντα άνοιξε στο περιοδικό Omikron, το υπέροχό της σπίτι, στο οποίο έμενε  μαζί με τα παιδιά της πριν παντρευτεί τον Αχιλλέα. Ωστόσο μετά το γάμο τους διαπίστωσαν ότι κάλυπτε και ικανοποιούσε πλήρως τις ανάγκες όλων, άρα δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουν χώρο. « Είμαι από τους ανθρώπους που αγαπούν την ανανέωση των μοτίβων γύρω μου, αλλά απ’ την άλλη δεν είναι και εύκολο κάθε μήνα να αλλάζεις έπιπλα και διακόσμηση! Έτσι προσπαθώ, κατά καιρούς, με νέα αντικείμενα, κάποιες μεταποιήσεις και χρώματα να φρεσκάρω την εικόνα του σπιτιού μας».

Μέρος της δουλειάς της εδώ και είκοσι χρόνια είναι να διακοσμεί τους χώρους που δημιουργεί η κατασκευαστική εταιρία που ανήκει στην οικογένειά της. Με τη γνώση αυτή και την εμπειρία της στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, βρήκε τον τρόπο να συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.

«Το αγαπημένο μου σημείο είναι ο καναπές μου στο σαλόνι μας, δίπλα στο τζάκι. Ακόμη κι όταν ο καιρός είναι καλός το μεγάλο παράθυρο που βλέπει στη θάλασσα είναι η γωνιά που με ξεκουράζει. Τα βράδια εκεί καθόμαστε με τον Αχιλλέα και συζητάμε πίνοντας το κρασάκι μας ακόμη και τις πιο ζεστές καλοκαιρινές βραδιές».


Δεν της αρέσει πολύ να συνδέει τη ζωή της με αντικείμενα, αυτό που κάνει είναι να εμπλουτίζει την καθημερινότητα με συναισθήματα και στιγμές που ζει με την οικογένειά της. «Υπάρχουν αντικείμενα όμως που κουβαλούν “συναισθήματα”, όπως ένας πίνακας έργο του αδελφού μου Ανέστη, που μου είχε κάνει δώρο σε κάποια γενέθλιά μου, ένα χειροποίητο κεντημένο σκέπασμα από τα χέρια της γιαγιάς μου, μια συλλογή από κρύσταλλα Swarovski που μου χάρισε η μητέρα μου. Ακόμη και την εικόνα της Παναγίας που μου χάρισε η πεθερά μου την έχω σε περίοπτη θέση. Αυτή την εικόνα την είχε αγοράσει η ίδια για να τη δώριζε στον Αχιλλέα όταν θα αποφοιτούσε από την Ιατρική!»

Η λέξη σπίτι για τον κάθε ένα έχει διαφορετική έννοια, για τη Μιράντα και τον Αχιλλέα ωστόσο, σημαίνει ζωή. Αληθινή ζωή. Σημαίνει ηρεμία, όνειρα, αγάπη αλλά και χώρο όπου τους δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσουν ο καθένας τους ρόλους της ζωής τους, ως γονείς αλλά και ως σύντροφοι. Η Μιράντα είναι δοτική και ο Αχιλλέας πολλές φορές απολαμβάνει την περιποίηση. «Καταρχήν μας αρέσει να είμαστε μαζί στο σπίτι, μαγειρεύουμε παρέα, καθόμαστε τα βράδια στον καναπέ και μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο αυτά που βιώνουμε “έξω”, πίνουμε καφέ τα πρωινά και τώρα πια του “κρατάω” και το κείμενο για να μαθαίνει τους ρόλους του… Kαι γίνεται έξαλλος όταν δεν παίζω σωστά!».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top