Φέρεται να τα «έπαιρνε» από ακουολογικό κέντρο ο Κυαμίδης – Τέθηκε υπό σύλληψη

Φέρεται να τα «έπαιρνε» από ακουολογικό κέντρο ο Κυαμίδης – Τέθηκε υπό σύλληψη

Τέθηκε υπό σύλληψη πριν από λίγο ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δρ Γιαννάκης Κυαμίδης.

Ο Κυαμίδης σύμφωνα με σε βάρος του μαρτυρίες δεχόταν χρηματισμό για να εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Πιο συγκεκριμένα, φερόταν να παραπέμπει ασθενείς από το Δημόσιο σε ιδιωτικό ακουολογικό κέντρο, κατόπιν προσωπικής του συμφωνίας με τους ιδιοκτήτες του Κέντρου.

Η σύλληψη του έγινε γύρω στις 12:00 (06/05) κι ενώ εξερχόταν από τις εγκαταστάσεις του εν λόγω ακουολογικού κέντρου.

Βάσει πληροφοριών μας, θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις ατόμων που δουλεύουν στο δημόσιο και φέρονται να ενεργούσαν με πανομοιότυπο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Δεύτερη σύλληψη γιατρού του Νοσοκομείου Λευκωσίας – Καταζητείται ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Λάρνακας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE