ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016

Αύξηση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016

Στα €465,7εκ. έφτασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 σε σύγκριση με €368,4εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Οι συνολικές εισαγωγές/αφίξειςαγαθών (συνολικές εισαγωγές από τρίτες χώρες και αφίξεις από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 ήταν €692,6εκ. σε σύγκριση με €734,2εκ. την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015. Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές αγαθών (συνολικές εξαγωγές σε τρίτες χώρες και αποστολές σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 ήταν €227,0εκ. σε σύγκριση με €365,8εκ. την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015.

Κατά το μήνα Φεβρουάριο 2016 οι συνολικές εισαγωγές/αφίξεις αγαθών (συνολικές εισαγωγές από τρίτες χώρες και αφίξεις από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) ήταν €357,0 εκ.

Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές αγαθών (συνολικές εξαγωγές σε τρίτες χώρες και αποστολές σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ), περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, το μήνα Φεβρουάριο 2016 ήταν €115,6εκ. Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές εγχώριων παραγόμενων προϊόντων, περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, ήταν €65,1εκ. ενώ οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές ξένων προϊόντων, περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, ήταν €50,5εκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top