ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται «μίνι καύσωνας» Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία και αναμένεται αισθητή άνοδος!

Έρχεται «μίνι καύσωνας» Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία και αναμένεται αισθητή άνοδος!

Ασθενής χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή με τις θερμοκρασίες σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία περιμένει αισθητή άνοδο τις επόμενες μέρες.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Τοπικά κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ αρχικά στα δυτικά και νότια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top