ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φεύγει η σκόνη επιτέλους! Πέφτει η θερμοκρασία για λίγο - Διαβάστε την πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Φεύγει η σκόνη επιτέλους! Πέφτει η θερμοκρασία για λίγο - Διαβάστε την πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης (17/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά, στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια, θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια ταραγμένη.

Την Τρίτη το βράδυ (17/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (18/05)  περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται τοπικά με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα αρχικά σε ορισμένες περιοχές κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά και μετά το μεσημέρι, κυρίως στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί νωρίς το πρωί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά και νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (20/05) ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα σε ορισμένες περιοχές αρχικά στα βορειοδυτικά και μετά το μεσημέρι, κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στην επαρχία Αμμοχώστου - Προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top