ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 37χρονος έταζε σε 14χρονο καριέρα ως μοντέλο αλλά ήθελε να τον ρίξει στο κρεβάτι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  37χρονος έταζε σε 14χρονο καριέρα ως μοντέλο αλλά ήθελε να τον ρίξει στο κρεβάτι

Πουλούσε παραμύθια σε ανήλικό ότι θα τον προωθήσει ως μοντέλο, ήθελε όμως να τον ρίξει στο κρεβάτι του! Χειροπέδες σε 37χρονο μετά από καταγγελία 14χρονου

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 14χρονο ότι ενήλικας, ηλικίας 37 ετών που διατηρούσε λογαριασμό στα social media του παρουσιάστηκε ως «φωτογράφος» και διευθέτησαν όπως συναντηθούν με σκοπό να τον φωτογραφήσει και να τον προωθήσει ως μοντέλο.

Ο ύποπτος σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 14χρονου, κατά την συνάντησή τους, τον βιντεοσκόπησε και του είπε να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις, πράγμα που ο ανήλικος αρνήθηκε και ζήτησε από τον «φωτογράφο» να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Ακολούθως και ενώ οι δυο βρίσκονταν σε ανοιχτό χώρο, ο ύποπτος φέρεται να γδύθηκε μπροστά απο τον ανήλικο με τον 14χρονο να τρέπεται άτακτα σε φυγή.

Στη συνέχεια ο ανήλικος μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό, όπου  προέβη σε καταγγελία εξιστορώντας το τι έγινε με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί μετά από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε.

Από τα αρχεία του «φωτογράφου» τα οποία βρέθηκαν τόσο στην οικία του όσο και στα οχήματα που χρησιμοποιεί, παραλήφθηκαν τεκμήρια για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 37χρονος έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για παρόμοιας φύσης αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE