ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση ο νευροχειρούργος - Τα «πήρε» από ασθενή με υδροκεφαλία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση ο νευροχειρούργος  - Τα «πήρε» από ασθενή με υδροκεφαλία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την Τρίτη, (24/5) την 4ημερη κράτηση του 55χρονου έκτακτου νευροχειρούργου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα, (24/5) από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αίτηση προσωποκράτησής του, εναντίον του υπόπτου διερευνώνται συνολικά δέκα αδικήματα, τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ 3-5 Φεβρουαρίου 2016, στη Λευκωσία.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία 70χρονης ασθενούς. Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, γύρω στις 17:30, τη Δευτέρα, (23/5) πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο  Δρ. Ν.Ν.,  ο οποίος είναι Επιμελητής Νευροχειρουργός στο Τμήμα Νευροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές.    

Οι Αστυνομικοί ανέμεναν το γιατρό να επιστρέψει στο σπίτι του από το νοσοκομείο και στην παρουσία της συζύγου του τον συνέλαβαν για υπόθεση δωροδοκίας.  

Η 70χρονη, η οποία πάσχει από υδροκεφαλία, κατηγορεί τον γιατρό ότι όταν έφθασε η ώρα να την χειρουργήσει την έστειλε σε ιδιώτη να αγοράσει τη βαλβίδα εγκεφάλου, με το πρόσχημα ότι στο δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι και τόσο ποιοτικές. Συγγενικό της πρόσωπο συναντήθηκε με μία γυναίκα και προχώρησε στην αγορά καταβάλλοντας της το χρηματικό πόσο των 1500 ευρώ. Όταν χειρουργήθηκε όμως, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, της τοποθέτησαν βαλβίδα του νοσοκομείου.

Ο γιατρός τέθηκε υπό 4ημερη κράτηση για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της συνωμοσίας για καταδολίευση, της κατάχρησης εξουσίας, του δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, του δεκασμού Δημόσιου Λειτουργού, της δωροληψίας από Δημόσιο Λειτουργό, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα διαφθοράς που ορίζονται από το Νόμο που κυρώνει τη σύμβαση του Σ.Ε. για την ποινικοποίηση της διαφθοράς και του περί Συγκάλυψης,

Έρευνας και Δήμευσεις Εσόδων από ορισμένες εγκληματικές πράξεις Νόμου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Περί Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φέρεται να τα «πήρε» για βαλβίδα εγκεφάλου ο νευροχειρούργος Ν.Ν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top