ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από το ΔΗΚΟ με σοβαρές καταγγελίες και δηλώνει: «Από σήμερα τίθεμαι στην διάθεση του ΕΛΑΜ σαν στρατιώτης..»

Αποχωρεί από το ΔΗΚΟ με σοβαρές καταγγελίες και δηλώνει: «Από σήμερα τίθεμαι στην διάθεση του ΕΛΑΜ σαν στρατιώτης..»

Ήταν ένας από τους υποψήφιους του ΔΗΚΟ στην επ. Λευκωσίας που δυστυχώς (για τον ίδιο) δεν κατάφερε να εκλεγεί, με αποτέλεσμα να αποφασίσει ότι η αποχώρηση του από το κόμμα ήταν μονόδρομος, καθώς με μια ανάρτηση του στο Facebook τα «χώνει» στον κομματικό μηχανισμό.

Ο λόγος για τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Γιώργο Κυριάκου που με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ και την «ένταξη» του στο ΕΛΑΜ όχι σε κάποιο πόστο, αλλά ως απλός στρατιώτης και ψηφοφόρος.

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Απο πολυ νωρις αντεληφθηκα πως λειτουργουσαν "καποιοι" εσωτερικοι μηχανισμοι οι οποιοι με τις εντολες ανωθεν, ελεγχαν πληρως και ουσιατικα τα τοπικα κομματοσκυλλα τα οποια διαδραματιζαν και τον πλεον ουσιατικο ρολο στην καθοδηγηση των οπαδων και μελων του κομματος»

Παράλληλα προειδοποιεί ότι  «Μην τολμησει κανενας να με αποκαλεσει ΝΑΖΙ η ΦΑΣΙΣΤΑ διοτι θα του ταισω το παρασημο και το διπλωμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που ειναι υπογραμμενο απο τον ΤΑΣΣΟ»​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ:

Φιλες και φιλοι καλημερα.

Θα ηθελα και παλι να ευχαριστισω τους οσους ελαχιστους ΦΙΛΟΥΣ με τιμησαν με την ψηφο τους,διοτι τα αποτελεσματα ηδη εχουν δημοσιευθει.

Οταν αποφασιζα να κανω πραξη την τιμητικοτατη προσκληση του προεδρου του ΔΗ.ΚΟ και να θεσω τον εαυτο μου στην κριση των ψηφοφορων,ηλπιζα οτι θα ειχα να αποδειξω ποιος ειμαι, τι εχω προσφερει μεχρι τωρα στην ΚΥΠΡΟ και τι θα ηθελα ακομη να προσφερω, προσβλεποντας ΜΟΝΟ στην Ενοτητα και την Ενδυναμωση του ιστορικου αυτου κομματος.

Ομως απο πολυ νωρις αντεληφθηκα πως λειτουργουσαν "καποιοι" εσωτερικοι μηχανισμοι οι οποιοι με τις εντολες ανωθεν, ελεγχαν πληρως και ουσιατικα τα τοπικα κομματοσκυλλα τα οποια διαδραματιζαν και τον πλεον ουσιατικο ρολο στην καθοδηγηση των οπαδων και μελων του κομματος.Παρ'ολα οσα ειδα, σεβομενος τον εαυτο μου και την ιστορια του ΔΗ.ΚΟ, συνεχισα μεχρι τελους...παρα τα πλατια χαμογελα και τις υποσχεσεις των "ΦΙΛΩΝ" για υποστηριξη μου και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης εννοω ΜΟΝΟ τους ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ και κανενα αλλον.
Ομως ποτε ΔΕΝ εδωσα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε κανενα να με εξευτελισει ειτε σε προσωπικο ειτε σε επαγγελματικο επιπεδο και δεν δεχθηκα ποτε να μειωσω την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου, για οποιοδηποτε ανταλλαγμα.

Αυτο επραξαν την Κυριακη οι "αξιοπρεπεις ψηφοφοροι" του ΔΗΚΟ,που με τις ευλογιες, την ανοχη και την καθοδηγηση "καποιων" προσπαθησαν να με εξευτελισουν με το ποσοστο ψηφων που αποφασισαν να παρω.
Φιλε προεδρε θα ηθελα μονο να σου πω το εξης.

Ο ΚΥΚΛΟΣ μου σαν απλος και πιστος Στρατιωτης του ΔΗ.ΚΟ εχει κλεισει απο την Κυριακη το βραδυ και δεν θα ηθελα να δωσω καμμια αλλη συνεχεια ουτε και θα επανελθω για οποιοδηποτε λογο σε θεματα που αφορουν το κομμα σας, ευχομενος σας τα καλυτερα.
Τελειωνοντας θελω να ενημερωσω ολες τις φιλες και ολους τους φιλους οτι απο σημερα τιθεμαι στην διαθεση του ΕΛΑΜ σαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ για το καλο της πατριδας και μονο.

Μην τολμησει κανενας να με αποκαλεσει ΝΑΖΙ η ΦΑΣΙΣΤΑ διοτι θα του ταισω το παρασημο και το διπλωμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που ειναι υπογραμμενο απο τον ΤΑΣΣΟ.
 

Σας ευχαριστω.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top