ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κύπρια εστεμμένη που εξασφάλισε έδρα! Ποια είναι η 30χρονη Άννα Θεολόγου που θα «ταρακουνήσει» τη Βουλή

Η Κύπρια εστεμμένη που εξασφάλισε έδρα! Ποια είναι η 30χρονη Άννα Θεολόγου που θα «ταρακουνήσει» τη Βουλή

Εξελέγη Βουλευτής στην επ. Αμμοχώστου με τη Συμμαχία Πολιτών κάτι που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει για όλους μας. Ποια είναι όμως η 30χρονη Άννα Θεολόγου και ποιοι ο στόχοι της στο νέο κοινοβούλιο

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Νέα, ωραία, δραστήρια και πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα είναι η 30χρονη Άννα Θεολόγου. Μια γυναίκα που στη ζωή της βάζει στόχους, τους οποίους και υλοποιεί, όπως ήταν και η εκλογή της στις Βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολτών στην επ. Αμμοχώστου, αλλά και η διάκριση της στα καλλιστεία του 2005.

Η 30χρονη Άννα καταρρίπτει τον μύθο ότι μια όμορφη γυναίκα δεν διαθέτει προσωπικότητα και εξυπνάδα, αφού πέραν από σύζυγος και στοργική μητέρα, είναι και επιτυχημένη επαγγελματίας στον τομέα με τον οποίο ασχολείται.

Πολλοί μάλιστα είναι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που την έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς, καταφέρνοντας πάντα να ξεχωρίσει με τις γνώσεις της και την σωστή προσέγγιση που αντιμετωπίζει το κάθε ζήτημα που απασχολεί την Κυπριακή κοινωνία.

Αυτά και πολλά άλλα θα διέκριναν και οι 1009 συμπολίτες της που την «σταύρωσαν» στην Επ. Αμμοχώστου με την Άννα Θεολόγου να ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της Βουλής και να «ταρακουνήσει» το πολιτικό κατεστημένο με τις ρηξικέλευθες ιδέες και θέσεις της.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Η Άννα  Θεολόγου θέλει (μεταξύ άλλων) να καταπολεμήσει την άδικη μεταχείριση μεγάλων ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, όπως τους κατόχους αξιογράφων, τους κουρεμένους καταθέτες, τους λήπτες ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, τους άνεργους και γενικά όλους τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας.

Επιπρόσθετα θα επιδιώξει τη σωστή στόχευση των φορολογιών και να την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσοι οδήγησαν την Κύπρο στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στα κοινωνικά παντοπωλεία.

ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Η Άννα Θεολόγου γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1986 και κατάγεται από το κατεχόμενο Λευκόνοικο της επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρχ. Μακαρίου Γ' Δασούπολης με άριστα, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στα Οικονομικά (Bsc) και μεταπτυχιακό στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά (MA), καθώς και σπουδές στην διαχείριση Ενεργειακών Πόρων (ΜΒΑ) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με υποτροφία.

Μέχρι πρότινος εργαζόταν ως Οικονομικός Σύμβουλος και παρέχει υπηρεσίες τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο, με γνώμονα την βιωσιμότητα και την ορθή διαχείριση των οικονομικών.

Δραστηριοποιείται σε διάφορα κινήματα εντός και εκτός Κύπρου, όπως το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις, το νεοσυσταθέν Κίνημα για εκδημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και τη Διεθνή Αμνηστία. Επίσης αρθρογραφεί σε θέματα οικονομίας και παρουσιάζει τις θέσεις της σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές."

 Είναι παντρεμένη από το 2010 και έχει αποκτήσει μια κόρη ηλικίας 5 ετών, ενώ έχει διακριθεί και στα καλλιστεία του 2005, παίρνοντας τον τίτλο της Miss Carlsberg  (3η θέση)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top