Κουνάει το δάχτυλο ο Ακιντζί: «Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Κουνάει το δάχτυλο ο Ακιντζί: «Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά από το διπλωματικό επεισόδιο που προκλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ενδέχεται να τινάξει τις συνομιλίες στον αέρα.

Ο Πρόεδρος αποχώρησε από το επίσημο δείπνο στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας της απρόσμενης παρουσίας σε αυτό του Μουσταφά Ακιντζί, ενώ φαίνεται να παγώνουν και οι διαπραγματεύσεις κάτι που δεν άρεσε στον Τ/κ ηγέτη.

Τι απάντησε στο Twitter:

Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, σύμφωνα με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

"Είναι μεγάλο λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι (των συνομιλιών). Η Κύπρος, με τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχει άλλο χρόνο να χάσει" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Έχω συγκεκριμένες εισηγήσεις για να γίνει ουσιαστική συζήτηση»

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Έχω συγκεκριμένες εισηγήσεις για να γίνει ουσιαστική συζήτηση»

Χρειαζόμαστε πολιτική βούληση για να επαναρχίσουν οι συνομιλίες από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αυτός είναι ο στόχος με τον οποίον προσέρχεται στη συζήτηση σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, με συγκεκριμένες ιδέες και συγκεκριμένες εισηγήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE