ΥΓΕΙΑ

ΣΟΚ! Νεκρό 3χρονο αγοράκι από στομαχόπονο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΟΚ! Νεκρό 3χρονο αγοράκι από στομαχόπονο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αν οι γονείς του μικρού Χένρι είχαν αντιδράσει πιο νωρίς ίσως να τον προλάβαιναν.

Ο μικρός Χένρι από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν μόλις τριών ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή, πριν λίγους μήνες. Την προηγούμενη μέρα, είχε παραπονεθεί στην μητέρα του ότι πονάει το στομάχι του. Εκείνη, χωρίς αν το πολυσκεφτεί του έδωσε ένα χάπι για να νιώσει καλύτερα!

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ ήταν στον παιδικό σταθμό δεν ένιωσε καλά και οι δασκάλες ενημέρωσαν τους γονείς του. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αφότου έφθασαν εκεί και οι γονείς με την αδελφή του, ο μικρούλης πέθανε.

Henry1-large_trans++eo_i_u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo-ZLenGRumA.jpg

Οι γιατροί τους είπαν ότι είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο το οποίο προκαλεί μηνιγγίτιδα! Οι γονείς του Μαρκ και Βίκι Γουόλτερ έκανα γνωστή την ιστορία του Χένρι ώστε να προλάβουν παρόμοια περιστατικά, καθώς όπως λένε έπρεπε να τον έχουν πάει στο νοσοκομείο από την στιγμή που παραπονέθηκε για τον στομαχόπονο! Ίσως να είχε γλιτώσει…

PAY-Henry-Walter-Meningitis-death.jpg

stroumfaki.org

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top