ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Γεμάτο αίματα και σφαιρίδια το σπίτι – Χρησιμοποίησαν κυνηγετικό όπλο και κουζινομάχαιρο οι δράστες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Γεμάτο αίματα και σφαιρίδια το σπίτι – Χρησιμοποίησαν κυνηγετικό όπλο και κουζινομάχαιρο οι δράστες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού για εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας φόνου, που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 26η Μαΐου στα Κάτω Πολεμίδια.

Αιματοκύλισμα σε σπίτι στα Κάτω Πολεμίδια το βράδυ της Πέμπτης, (26/5), προς ξημερώματα της Παρασκευής (27/5).

Δυο τα αντίπαλα μέρη και στη μέση μία 24χρονη. Από την μία πλευρά είναι δυο αδέλφια γύρω στα 40 και από την άλλη, άλλα τρία πρόσωπα, τα δυο είναι επίσης αδέλφια και ο φίλος τους 24, 26 και 30 ετών αντίστοιχα.

ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γυναίκα είναι η αιτία – Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους προηγουμένως

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η βεντέτα μεταξύ τους φαίνεται να άρχισε τους τελευταίους μήνες, αφού η 24χρονη, η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο διατηρούσε δεσμό με τον 40χρονο, τον χώρισε και αρραβωνιάστηκε αργότερα με τον 24χρονο.  Οι τρεις είχαν διαφορές και συχνά αντάλλαζαν απειλητικά μηνύματα, με αποκορύφωμα όλα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, (26/5).

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις άντρες μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια! Ποια η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με μαρτυρίες αρχικά το απόγευμα τα δυο αδέλφια 39 και 40 ετών, τα οποία διαμένουν στο πατρικό τους στα Κάτω Πολεμίδια, βρήκαν και ξυλοφόρτωσαν τον 24χρονο. Ο ίδιος μερικές ώρες αργότερα πήρε τον αδελφό του, τον φίλο τους και την αρραβωνιαστικιά του και μετέβησαν στο σπίτι των δυο στα Κάτω Πολεμίδια, για να... πάρουν το αίμα τους πίσω… και τελικά κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Λεμεσό! Αποκλείστηκε η σκηνή – Υπάρχουν τραυματίες

Μόλις έφθασαν στο σπίτι και τα δυο αδέλφια 39 και 40 ετών είδαν ότι απειλούνταν άρπαξαν κουζινομάχαιρο και το κυνηγετικό όπλο από την ντουλάπα και επιτέθηκαν στους τρεις, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τον 24χρονο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλα εκτυλίχτηκαν μπροστά τα μάτια της αρραβωνιαστικιά του νεαρού και των δυο γονιών των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το σπίτι γέμισε παντού  αίματα και σφαιρίδια. Ο 39χρονος και ο 40χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 7ημερη κράτηση τους.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πρώην της ξυλοκόπησε το απόγευμα τον αρραβωνιαστικό της - Oι λεπτομέρειες της επίθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντως μέχρι στιγμής ανακρινόμενοι δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top