ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αθόρυβη» αμφισβήτηση Αβέρωφ στην Πινδάρου! Στελέχη φοβούνται να μιλήσουν – Περιμένουν Χάσικο να βγει μπροστά

«Αθόρυβη» αμφισβήτηση Αβέρωφ στην Πινδάρου! Στελέχη φοβούνται να μιλήσουν – Περιμένουν Χάσικο να βγει μπροστά

Ανήσυχη ησυχία επικρατεί στην Πινδάρου γύρω από τις ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα, την απώλεια δυο εδρών και μερικών χιλιάδων ψηφοφόρων αλλά και την είσοδο οκτώ κομμάτων στη Βουλή.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στελέχη του κόμματος που ανήκουν σε όλες τις βαθμίδες αλλά και ηλικιακές ομάδες, παραδέχονται ιδιωτικώς ότι μέγιστες ευθύνες για την μετεκλογική εικόνα του ΔΗΣΥ στην κοινωνία αλλά και την Βουλή φέρουν οι άστοχες προεκλογικές κινήσεις του πρόεδρου του κόμματος.

Συγκεκριμένα τα εν λόγω στελέχη εισπράττουν την αποδοκιμασία του Αβέρωφ Νεοφύτου μέσα από την βάση του κόμματος και των παραδοσιακών ψηφοφόρων, που είτε πήγαν στην αποχή, είτε επέλεξαν μικρότερα κόμματα ώστε να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα.

Τα εν λόγω στελέχη «φοβούνται» ωστόσο να θέσουν στον Αβέρωφ Νεοφύτου τις ευθύνες που φέρει ο ίδιος ως ηγέτης της παράταξης για το κακό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ευθύνη φέρει η ηγεσία –εννοώντας τον Αβέρωφ- ακόμη και στην αδυναμία πρόβλεψης του εκλογικού αποτελέσματος. Χαρακτηριστικά σημειώνουν ότι: «μας έλεγαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι πάμε ακόμη και για αύξηση δυο εδρών και βρεθήκαμε προ εκπλήξεως χάνοντας τελικά τις δυο αντί να τις κερδίσουμε».

Ο Αβέρωφ, «αθόρυβα» χρεώνεται άστοχες δηλώσεις που προκάλεσαν αρνητικά την κοινή γνώμη (βλ. ΑΗΚ και Νοσηλευτές) αλλά και την σύμπραξη με το ΑΚΕΛ στην αύξηση του εκλογικού μέτρου που προκάλεσε την αντίδραση της κοινής γνώμης όπως επίσης και την στάση του κόμματος στο θέμα των ωραρίων των καταστημάτων. Επίσης ένα άλλο στοιχείο που του καταλογίζουν είναι  ανοχή που επέδειξε σε νέους υποψήφιους οι οποίοι υπέσκαπταν παλαιότερους ενώ από την πλευρά των νέων στελεχών του καταλογίζεται ανακύκλωση παλαιών προσώπων στα ανώτερα δώματα της Πινδάρου.

Δημοσιεύματα δε, θέλουν ψηφοφόρους και φίλους του ΔΗΣΥ να πιέζουν τον υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο να βγει μπροστά και να αμφισβητήσει ευθέως τον Αβέρωφ Νεοφύτου θέτοντας ξεκάθαρα θέμα ηγεσίας στο κόμμα όπως έπραξε σελίδα στο facebook που ζητεί την άμεση αποχώρηση του. 

https://www.facebook.com/AllagiProedrou/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top