Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πουλίδο - «Ζήτησαν λύτρα οι απαγωγείς του»

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πουλίδο - «Ζήτησαν λύτρα οι απαγωγείς του»

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεξικανικής ιστοσελίδας που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, οι απαγωγείς επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τους συγγενείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.

Ο Εισαγγελέας, Ισμαελ Κιντανίγια Ακόστα, ο οποίος συντονίζει κάθε κίνηση αναμένει νέα επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις, που σύμφωνα πάντως με τα Μέσα της χώρας μπορεί να διαρκέσουν έως και μία εβδομάδα.
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, παρακολουθεί την υπόθεση και συμβάλει με όλα τα μέσα.

*Την φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η οικογένεια του Πουλίδο και είναι από επίσκεψη του ποδοσφαιριστή και του αδελφού του σε συγγενικό πρόσωπο. Αργότερα εκείνο το βράδυ πήγε με τη σύντροφό του σε ένα πάρτι και από τότε αγνοείται.



Πηγή:www.pamesports.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.