Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πουλίδο - «Ζήτησαν λύτρα οι απαγωγείς του»

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πουλίδο - «Ζήτησαν λύτρα οι απαγωγείς του»

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεξικανικής ιστοσελίδας που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, οι απαγωγείς επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τους συγγενείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.

Ο Εισαγγελέας, Ισμαελ Κιντανίγια Ακόστα, ο οποίος συντονίζει κάθε κίνηση αναμένει νέα επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις, που σύμφωνα πάντως με τα Μέσα της χώρας μπορεί να διαρκέσουν έως και μία εβδομάδα.
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, παρακολουθεί την υπόθεση και συμβάλει με όλα τα μέσα.

*Την φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η οικογένεια του Πουλίδο και είναι από επίσκεψη του ποδοσφαιριστή και του αδελφού του σε συγγενικό πρόσωπο. Αργότερα εκείνο το βράδυ πήγε με τη σύντροφό του σε ένα πάρτι και από τότε αγνοείται.



Πηγή:www.pamesports.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE