LIFESTYLE

Τζιοβάννα Μπουλιέρη: Καταθέτει μήνυση το μοντέλο που διέσυραν με το «Κυπριακό πορνό»! Σε Κύπριο άντρα!

Τζιοβάννα Μπουλιέρη: Καταθέτει μήνυση το μοντέλο που διέσυραν με το «Κυπριακό πορνό»! Σε Κύπριο άντρα!

Την Δευτέρα (6/6) πέρασε το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τζιοβάννα Μπουλιέρη μιλά στο ThemaOnline: Τι απαντά για το «Κυπριακό πορνό» που την διασύρει – Πως προχωρά

Κυπριακό πορνό διασύρει γνωστό μοντέλο! Παρουσιάζει κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση με τρεις άντρες

Η Τζοβάννα Μπουλιέρη κατέθεσε μήνυση, την Δευτέρα, στην δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος προς όλων όσων χρησιμοποιούν το όνομα της σε σχέση με ένα ανύπαρκτο ροζ σκάνδαλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Σταύρου.

Μαζί της ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας ο οποιος σε δηλώσεις του στο gossiptv επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του συναδέλφου ενώ πρόσθεσε ότι : «Αυτός που κρύβεται πίσω απο την ιστορία θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που έκανε στην νεαρή κοπέλα. Έχω εντολή απο την οικογένεια της να μην σταματήσω μέχρι να βρώ τον υπεύθυνο αυτής της χυδαίας συκοφαντίας».

Είναι θέμα χρόνου η google να βρει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Κι αυτό διότι η Google ελιναι απολύτως συνεργάσιμη με τις Διωκτικές υπηρεσίες, όταν πρόκειται για σεξουλικά εγκλήματα με σκοπό την συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και για εκβιασμό. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Κύπριο άνδρα που προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Μάλιστα για την υπόθεση έχει κληθεί η γνώμη ανεξάρτητου  εκτιμητή ο οποίος έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να είναι η Μπουλιέρη στο περιβόητο ροζ βίντεο, αφού ούτε ο σωματότυπος, ούτε και τα τατουάζ που δεν έχει η  πρωταγωνίστρια του ολιγόλεπτου «ροζ» φιλμ έχουν καμία σχέση με το γνωστό μοντέλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top