LIFESTYLE

Τζιοβάννα Μπουλιέρη: Με ποιον άσο του ΑΠΟΕΛ είχε δεσμό το μοντέλο που διέσυραν με το «Κυπριακό πορνό»; ΦΩΤΟ

Τζιοβάννα Μπουλιέρη: Με ποιον άσο του ΑΠΟΕΛ είχε δεσμό το μοντέλο που διέσυραν με το «Κυπριακό πορνό»; ΦΩΤΟ

Δυστυχώς έγινε ευρέως γνωστή μέσω ενός πορνό-video στην κυπριακή διάλεκτο το οποίο κυκλοφόρησε από κινητό σε κινητό στοχοποιώντας την... κάτι που η ίδια αποποιείται...

Μάλιστα την Δευτέρα (6-6) έκανε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά Κύπριου άντρα, με σκοπό να βάλει τέλος σε όλη αυτήν την ιστορία, η οποία στεναχώρησε την ίδια, αλλά και την οικογένειά της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πριν από λίγο καιρό η Τζοβάνα Μπουλιέρη είχε απασχολήσει και πάλι τον Τύπο, και κυρίως τα αθλητικά ΜΜΕ, τα οποία την ήθελαν να διατηρεί ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα. Μάλιστα, φέρεται ότι τον ακολούθησε στην Κύπρο, όπου ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Το 20χρονο μοντέλο είχε εντοπιστεί με τον διεθνή μεσοεπιθετικό σε μια παραλία και είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων των αρσενικών. Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αρη και το 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 5 Νοεμβρίου, σε αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στις 23 Ιουνίου 2013 η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Στις 17 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ομως, έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο, παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζιοβάννα Μπουλιέρη: Καταθέτει μήνυση το μοντέλο που διέσυραν με το «Κυπριακό πορνό»! Σε Κύπριο άντρα!

H Τζιοβάννα Μπουλιέρη μιλά στο ThemaOnline: Τι απαντά για το «Κυπριακό πορνό» που την διασύρει – Πως προχωρά

Κυπριακό πορνό διασύρει γνωστό μοντέλο! Παρουσιάζει κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση με τρεις άντρες

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top