Ποιο hot ζευγάρι του ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκε το ζεύγος Μερκή στη Μύκονο;

Ποιο hot ζευγάρι του ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκε το ζεύγος Μερκή στη Μύκονο;

Από την Τρίτη (7/6) η Άντρεα και ο Γιώργος έχουν παρέα στο νησί των ανέμων...

Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου την Τρίτη (7/6) αφίχθηκαν στην Μύκονο. Στο κοσμοπολίτικο νησί από την Δευτέρα παραθερίζει η Άντρεα Κυριάκου με τον Γιώργο Μερκή και σίγουρα τα δύο ζευγαράκια θα συναντηθούν. 

Ο Γιώργος και ο Πιέρος είναι συμπαίκτες στο ΑΠΟΕΛ και η Άντρεα με την Μαρία κινούνται στον ίδιο χώρο, μιας και η Κορτζιά εκτός από παρουσιάστρια είναι και μοντέλο. 

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν οι δύο γυναίκες έχουν απαθανιστεί στον φωτογραφικό φακό να παρακολουθούν τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ μαζί από τις κερκίδες και να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE