ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στην Σταυρού! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στο σημείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στην Σταυρού! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στο σημείο

Ο τραυματισμός μοτοσικλετιστή ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη λίγο πριν τις 18:00 της Τετάρτης 8/6 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε άντρας επιχειρούσε δεξιά στροφή, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  με σαλούν όχημα που οδηγούσε γυναίκα.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής σύρθηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να κληθεί στη σκηνή ασθενοφόρο τον οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματίας έφερε προστατευτικό κράνος, γεγονός που σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να αποφθεχθούν τα χειρότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE