ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΞYΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ: Παφίτης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει τα κέρδη του

ΞYΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ:  Παφίτης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει τα κέρδη του

Σάλος δημιουργήθηκε με το ξυστό λαχείο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (3/6). Οι «τυχεροί», φαίνεται να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα κέρδη τους.

Επιμέλεια Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Η συγκεκριμένη υπόθεση αναδείχθηκε από την ιστοσελίδα μας την Τρίτη (7/6).

Την ίδια ώρα που οι «τυχεροί» πολίτες, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο σεντ που κέρδισαν από το συγκεκριμένο λαχείο, φαίνεται πως ετοιμάζεται διευκρινιστική εγκύκλιος που θα αποδίδει σε τυπογραφικό λάθος τον όρο που αναγραφόταν στο λαχείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», παίχτης του λαχείου από την Πάφο, διεκδικεί όλο το ποσό που αναγράφει στο ξυστό του λαχείο. Το λαχείο το αγόρασε χθες (8/6) το πρωί από λαχειοπώλη στην Πάφο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κέρδισε 2000 ευρώ και μάλιστα μετέβη σε πρακτορείο για να το εξαργυρώσει, όμως τον πληροφόρησαν ότι  η Διεύθυνση Κρατικού Λαχείου λέει ότι το ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί πρέπει να είναι 1000 ευρώ.

Με τον τρόπο που αναγράφονταν οι όροι στο παιχνίδι, είναι παραπλανητικοί για τους παίκτες, με αποτέλεσμα να κερδίζουν όλα τα νούμερα.

Από την συγκεκριμένη παρτίδα αγόρασαν αρκετοί πολίτες, οι οποίοι όμως έμειναν με την χαρά ότι κέρδισαν.

Το λαχείο όπως είναι φυσικό αποσύρθηκε από την αγορά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top