ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιερέας στην Πάφο γρονθοκόπησε τον κουμπάρο σε γάμο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιερέας στην Πάφο γρονθοκόπησε τον κουμπάρο σε γάμο!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα περιστατικό το οποίο συνέβη το Σάββατο, (11/6) σε περιοχή της Πάφου, με πρωταγωνιστή οξύθυμο ιερέα.

Άναυδοι έμειναν οι καλεσμένοι του γάμου, οι οποίοι παρακολουθούσαν το μυστήριο σε εκκλησία της Πάφου. Σύμφωνα με καταγγελία παρευρισκομένου, όταν σε κάποια στιγμή  ο αδελφός του γαμπρού και κουμπάρος, επιχείρησε να τιμήσει το έθιμο, με το κτύπημα του γαμπρού στην πλάτη, ο ιερέας αντέδρασε. Πέταξε το ευαγγέλιο στο πάτωμα και γρονθοκόπησε τον κουμπάρο.  

Συγκεκριμένα o κύριος Χριστάκης έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 

Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στή πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του.

Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον ...πληρώσουμε.

Ο θεός να τον γιατρέψει .…

gamos

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top