LIFESTYLE

Μαυροντυμένη η Μπαλτζή στο «Like A Star»! Δύο μέρες μετά την κηδεία του πατέρα της κόρης της στην Κύπρο! ΦΩΤΟ

Μαυροντυμένη η Μπαλτζή στο «Like A Star»! Δύο μέρες μετά την κηδεία του πατέρα της κόρης της στην Κύπρο! ΦΩΤΟ

Όσοι παρακολούθησαν το talent show του Mega Κύπρου την Κυριακή (13/6) είδαν την κριτή να κάθεται στην θέση της μεν, αλλά δεν είχε ούτε κοκκινάδι, ούτε κοσμήμτα, ούτε και πολύ καλή διάθεση...

Ο πρώην σύζυγός της, Νίκο Τριανταφυλλίδης, εγκατέλειψε τα εγκόσμια βυθίζοντας την οικογένεια και τους φίλους του στο πένθος. Όμως η μουσικοσυνθέτης ως επαγγελματίας βρέθηκε την Κυριακή στο πόστο της, στη θέση της κριτικής επιτροπής του Like A Star.

Με ένα τριαντάφυλλο στο ένα χέρι και στο άλλο κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας της Σάννυ Μπαλτζή, η 13 χρονη Λώρα, αποχαιρέτησε για πάντα το μπαμπά της Νίκο Τριανταφυλλίδη. Η γνωστή στιχουργός και τραγουδίστρια, την Παρασκευή (10-6) είπε το τελευταίο αντίο στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της Νίκο Τριανταφυλλίδη. Με τη βαθιά θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια τους μάνα και κόρη συνόδευσαν τον "μπαμπά τους" όπως έγραψαν στο στεφάνι που έστειλαν στην τελευταία του κατοικία..

Η Σάννυ Μπαλτζή ήταν απαρηγόρητη ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τους λυγμούς της. Συνοδευόμενη από τους καλούς της φίλους προσπαθούσε να αντλήσει δύναμη, όμως μάταια. Ο πόνος τη λύγισε, ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο πολύ τον αγαπά.

Η Σάννυ Μπαλτζή ήταν η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top