EURO 2016: Δεύτερος νεκρός στο γήπεδο!

EURO 2016: Δεύτερος  νεκρός στο γήπεδο!

Μετά την πρεμιέρα, όπου ένας 24χρονος Βορειοϊρλανδός έχασε τη ζωή του, την Πέμπτη ένας 64χρονος φίλαθλος της Βόρειας Ιρλανδίας υπέστη ανακοπή.

Η Β. Ιρλανδία νίκησε 2-0 την Ουκρανία όμως, ένας οπαδός της υπέστη ανακοπή καρδιάς με το σφύριγμα της λήξης κι άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα, με την Πολωνία στη Νίκαια, ένας 24χρονος οπαδός της ομάδας «έφυγε» από τη ζωή. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο σημερινό (16/6) ματς με την Ουκρανία, στο 24ο λεπτό, οι συμπατριώτες του χειροκρότησαν για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE