LIFESTYLE

Η Κύπρια που συγκίνησε το «Πάμε Πακέτο» με την ιστορία της! Πήγε να ευχαριστήσει το άλλο της μισό

Η Κύπρια που συγκίνησε το «Πάμε Πακέτο» με την ιστορία της! Πήγε να ευχαριστήσει το άλλο της μισό

Η τελευταία εκπομπή για αυτή την τηλεοπτική χρονιά ήταν η χθεσινοβραδινή (16/6) για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την ομάδα του «Πάμε Πακέτο». Έκρυβε όμως όπως κάθε άλλη φορά άλλωστε, συγκινήσεις, ανθρώπινες ιστορίες, ευχαριστώ και συγνώμη.

Η Σόφη, η αποστολέας του πρώτου πακέτου, ταξιδεψε από την Κύπρο και διηγήθηκε την δική της ιστορία ζωής. Μια ζωή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αποκαλύψεις. Μία από αυτές ήταν και η αποκάλυψη της υιοθεσίας της.

Σημαντικότερος σταθμός στη ζωή της ήταν η μακρόχρονη μάχη της με τον καρκίνο, από όπου βγήκε δύο φορές νικήτρια. Στην εκπομπή καλεί τη βιολογική της αδερφή, το στήριγμά της, για να της εξομολογηθεί όλα εκείνα που τόσα χρόνια κρατάει μέσα της.

Ένας άνθρωπος που γνώρισε μόλις πριν από 15χρόνια έχουν όμως ένα τρομερό δέσιμο. Ήταν η γυναίκα που της στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε παλεύοντας με τον καρκίνο και αυτή που η Σόφη θεωρεί το άλλο της μισό. Στο τέλος μάλιστα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε ότι οι δυο τους είναι υπόδειγμα αδελφικής αγάπης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top