ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 49χρονος Α. Σοφοκλέους ο ήρωας του Τμ. Δασών - Λίγο πριν από τις 21:00 το έμαθε η γυναίκα του

Ο 49χρονος Α. Σοφοκλέους ο ήρωας του Τμ. Δασών - Λίγο πριν από τις 21:00 το έμαθε η γυναίκα του

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το όνομα του ήρωα που έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 18:00 (20/06) το απόγευμα, δίνοντας μάχες με τις φλόγες.

Πρόκειται για μέλος του Τμήματος Δασών, τον 49χρονο Ανδρέα Σοφοκλέους από την Λακατάμια, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών που οδηγούσε ανατράπηκε στον Άγιο Θεόδωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονισμένος ο Πρόεδρος από τον θάνατο του δασοπυροσβέστη Ανδρέα Σοφοκλέους

Υποκλινόμαστε στον ήρωα: Απεβίωσε ο χειριστής του πυροσβεστικού οχήματος του Τμήματος Δασών

Αναποδογύρισε πυροσβεστικό όχημα στην Αγ. Ειρήνη-Πάνε για απεγκλωβισμό δυο ατόμων!

Η σύζυγος του το πληροφορήθηκε λίγο πριν από τις 21:00 κι ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ανέμενε την εκεί μεταφορά του συζύγου της με ασθενοφόρο.

Μάλιστα ρωτούσε για την κατάστασή του, αφού δεν είχε ενημερωθεί άμεσα.

Πάντως, από την Αστυνομία έκαναν όλες τις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσουν τους οικείους του. Όπως πληροφορούμαστε ειδοποιήθηκε και ψυχολόγος για να μεταβεί στο Νοσοκομείο και να ανακοινώσει τα άσχημα νέα στη σύζυγο του θανόντος.

Βέβαια, κάποιοι δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι η οικογένεια του Ανδρέα Σοφοκλέους δεν είχε πληροφορηθεί το γεγονός κι άρχισαν να το ανακοινώνουν. Το ThemaOnline είχε πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν στις 17:45 αλλά δεν μετέδωσε την είδηση.

Ίσως ορισμένοι να πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις, να κάνουν αυτοκριτική και να μάθουν τι σημαίνει «κίτρινος τύπος» και δεοντολογία, πριν αρχίσουν να καμώνονται πως είναι σοβαροί επαγγελματίες...

Φάνης Μακρίδης

Διευθυντής Σύνταξης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top