LIFESTYLE

«Despite the Night»: η Αριάν Λαμπέντ σε ακατάλληλον δια ανηλίκους τρέιλερ

«Despite the Night»: η Αριάν Λαμπέντ σε ακατάλληλον δια ανηλίκους τρέιλερ

Με ένα φορτωμένο βραβεία και αναγνωρίσεις βιογραφικό στη σύντομη πορεία της, η 32χρονη -γεννημένη στην Ελλάδα- Γαλλίδα ηθοποιός κάνει επιλεκτικά βήματα που την πηγαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στην ήπια καταξίωση. Στάση πριν το «Assassin's Creed», το ακατάλληλο «Despite the Night», απ' όπου και το τρέιλερ.

Για το ερμηνευτικό της ντεμπούτο βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας με το βραβείο γυναικείου ρόλου. Ο λόγος για το «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη που της άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τα επόμενα στοχευμένα της βήματα. Εκεί ήταν που γνώρισε και τον (σύζυγό της, πλέον) Γιώργο Λάνθιμο, όπου της έδωσε τον επόμενο ρόλο της στις «Άλπεις», αλλά και στον πρόσφατα βραβευμένο στις Κάννες «Αστακό».

Η Λαμπέντ πρόλαβε να βραβευτεί για την ερμηνεία της για το «Fidelio» της Λουσί Μπορλετό στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και να καρπωθεί μια υποψηφιότητα για Ανερχόμενο Αστέρι των υπολογίσιμων βραβείων Cesar, να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ίθαν Χοκ και την Ζιλί Ντελπί στο τελευταίο μέρος του «Πριν τα Μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, να πείσει τον σκοτεινό και φιλόδοξο Γκάι Μάντιν να την συμπεριλάβει στη λίστα του καστ των δυο τελευταίων ταινιών του (δίπλα στην Σαρλότ Ράμπλινκ, τον Ματιέ Αμαρλίκ και την Τζεραλαντίν Τσάπλιν) και να πάρει τον ρόλο της Αλίσια Βικάντερ στο επερχόμενο «Assassin's Creed» που γυρίζει ο Τζάστιν Κουρζέλ με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τη Μαριόν Κοτιγιάρ. 

Και τώρα ένα πρώτο τρέιλερ του «Despite the Night», του προβοκάτορα Γάλλου σκηνοθέτη Φιλιπ Γκραντό, την στριμώχνει ανάμεσα σε σκιώδη κορμιά γεμάτα ηδονή και απαγορευμένες σκέψεις σε μια ταινία, που ένα ερωτικό τρίγωνο αναζητά τον αισθησιασμό μέσα από ένα ωμό είδους σινεμά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top