LIFESTYLE

Χωρίς εσώρουχο οι δύο επώνυμες στα MAD Awards 2016!

Χωρίς εσώρουχο οι δύο επώνυμες στα MAD Awards 2016!

Φορέματα, τα οποία μπορούν να αποκαλεστούν και φο... μιας και από το ύφασμα λείπουν κομμάτια, τα οποία τα καταστούν φοβερά σέξι...

H 13η απονομή των Mad VMA έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ (28-6) και όλοι οι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, με το σύνθημα «My music... My story!»

Στη σκηνή των 13ων μουσικών βραβείων ανέβηκαν οι: Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Stan, Melisses, Boys & Noise, αλλά και ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Eurovision Sergey Lazarev. Επίσης οι: REC, Μελίνα Ασλανίδου, Demy, Ηλίας Βρεττός, Playmen, Κωνσταντίνος Αργυρός, Naya, Κωνσταντίνος Κουφός, Νίνο, Κατερίνα Στικούδη και Vassy, αλλά και η τραγουδίστρια της Βουλγαρίας στη φετινή Eurovision, Πόλι Γκένοβα.

Οι celebrities ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί απαστράπτουσες με ιδιαίτερες δημιουργίες. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο hot εμφανίσεις της βραδιάς, οι οποίες αναμένεται να σχολιαστούν. 

Η Μαίρη Συνατσάκη με ένα μαύρο maxi φόρεμα με ακάλυπτα μέρη σε πλάτη αλλά και γοφούς και η Ελένη Φουρέιρα με ένα σέξι λευκό μάξι φόρεμα με σκισίματα, το οποίο κάτι μας θυμίζει...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top