Μας ενημέρωσαν από την Αμερική για παιδόφιλο στην Έγκωμη – «Να σου πω την αλήθκεια ναι!», η παραδοχή του

Μας ενημέρωσαν από την Αμερική για παιδόφιλο στην Έγκωμη – «Να σου πω την αλήθκεια ναι!», η παραδοχή του

Πληροφορία από τις Η.Π.Α μέσω της πλατφόρμας CPS – Child Protection System στην οποία είναι συνδεδεμένο το Κυπριακό Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έδειξε ότι ένας 35χρονος κάτοικος Έγκωμης στη Λευκωσία κατέχει αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Οι αρχές έδρασαν άμεσα αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», εντόπισαν τον ύποπτο μετά από άρση των τηλεπικοινωνιών του δεδομένων για να βρουν στην οικία του έναν φορητό υπολογιστή και 11 αρχεία πορνογραφικού υλικού.

Όταν οι Αστυνομικοί του εξήγησαν του λόγους που συλλαμβάνεται αυτός αποκρίθηκε: «Να σου πω την αλήθκεια ναι», παραδεχόμενος έτσι την ενοχή του.

Ο 35χρονος τέθηκε με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σε 6ημερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.