ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σημαντικές επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών που επισκέπτονται την Κύπρο θα έχει σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με την ευκαιρία της περιόδου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το τρίτο γύρο αδειοδότησης σε τεμάχια εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, που λήγει στις 22 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί στις 10.00 αντιπροσωπεία της ισραηλινής Delek Group, ενώ στις 11.00 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ιταλικής ΕΝΙ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης είχε δηλώσει ότι είναι θετικό το γεγονός  ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τον τρίτο γύρο αδειοδότησης,  προσθέτοντας πως αυτό αποτελεί μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης για την οικονομική αποκλειστική ζώνη της Κυπριακής  Δημοκρατίας .  

Ευελπιστούμε, ανέφερε, ότι  αυτό το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε συγκεκριμένη εκδήλωση ενδιαφέροντος πριν από τις 22 Ιουλίου οπότε ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος αδειοδότησης .

Πέραν των επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης θα έχει επαφές στη Βρετανία και στις ΗΠΑ για να συζητήσει με εταιρείες που έχουν εκδηλώσει κατ’ αρχήν ενδιαφέρον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top