Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπές στην Επαρχία Πάφου

Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπές στην Επαρχία Πάφου

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη εστιατορίου σε χωριό της επαρχίας Πάφου ότι, από έλεγχο που διενήργησε  το μεσημέρι της Δευτέρας στην ταμειακή μηχανή του υποστατικού του, διαπίστωσε ότι κλάπηκε από αυτή χρηματικό ποσό. 

Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE