Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπές στην Επαρχία Πάφου

Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπές στην Επαρχία Πάφου

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη εστιατορίου σε χωριό της επαρχίας Πάφου ότι, από έλεγχο που διενήργησε  το μεσημέρι της Δευτέρας στην ταμειακή μηχανή του υποστατικού του, διαπίστωσε ότι κλάπηκε από αυτή χρηματικό ποσό. 

Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE