Μέσα ξανά ο «Μπένης» και οι άλλοι τρεις – Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα ξανά ο «Μπένης» και οι άλλοι τρεις – Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα και υπό την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας η οποία φρουρούσε του τέσσερις ύποπτους για το φονικό της Αγία Νάπας το δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε το διάταγμα κράτησης τους.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους Μάριο Χριστοδούλου άλλως «Μπένη», Παναγιώτη Πένταυκα, Σοφία Γρηγορίου και Λόι Ντέγιαν.

Διαβάστε επίσης: Φονικό Αγίας Νάπας: Με αλεξίσφαιρα γιλέκα στο Δικαστήριο εκ νέου οι τέσσερις ύποπτοι – Ισχυρή αστυνομική δύναμη​

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE