ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και με βούλα η κοινή αντικατοχική του ενδιάμεσου – Επιβεβαίωση ThemaOnline - ΦΩΤΟ

Και με βούλα η κοινή αντικατοχική του ενδιάμεσου – Επιβεβαίωση ThemaOnline - ΦΩΤΟ

Γράφαμε την 1η Ιουλίου, σε δημοσίευμα μας για την επιλογή των κομμάτων του ενδιάμεσου να κατέλθουν σε κοινή αντικατοχική εκδήλωση.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα: Πιο κοντά ο ενδιάμεσος με κοινή αντικατοχική εκδήλωση – Στην απομόνωση η Ελένη Θεοχάρους

Η επίσημη επιβεβαίωση έρχεται σήμερα 12/7 από τα κόμματα του ενδιάμεσου πλην της Αλληλεγγύης δίνοντας στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα σε δήλωση της η Συμμαχία Πολιτών, δια στόματος του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αντρέα Αποστόλου αναφέρει:

Με τιμή και αγωνιστικό πνεύμα η Συμμαχία Πολιτών σας καλεί στην αντικατοχική εκδήλωση  που διοργανώνεται απο το Δημοκρατικό Κόμμα, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, την Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Η Συμμαχία Πολιτών από σύστασής της βρίσκεται στις επάλξεις υπέρ των δικαίων του Ελληνισμού στην κατεχόμενη Νήσο μας για να δοθεί τέρμα στην παράνομη κατοχή, στον εποικισμό και στα παράγωγα της τουρκικής εισβολής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Οδόφραγμα Λήδρα Πάλλας την Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 ώρα 19:30 μ.μ

Με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και Ομότιμο Πρύτανη του Παν. Λευκωσίας, Ιndiana (USA)-Purdue University κ.κ Βαγγέλη Κουφουδάκη καλούμε όλες και όλους τους Κυπρίους να δηλώσουμε δυναμικά πως η υπεράσπιση της πατρίδα και τα δίκαια μας είναι κοινή μας υπόθεση που απαιτεί συλλογικό αγώνα και δράση.

Δείτε φώτο:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top