LIFESTYLE

Έπεσαν οι μάσκες! Πόλυς Αριστοτέλους: «Ρε Ζερβέ τώρα θα βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτο!»

Έπεσαν οι μάσκες! Πόλυς Αριστοτέλους: «Ρε Ζερβέ τώρα θα βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτο!»

Οι φήμες πολλές, οι απαντήσεις της Αριστοτέλους καθόλου ξεκάθαρες, και το σχόλιο του αδελφού της, επί της ουσίας των γεγονότων...

«Ρε Ζερβέ τώρα θα βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτο!» σχολίασε ο μεγάλος αδελφός της Χριστιάνας Αριστοτέλους, κάτω από δημοσίευμα στο οποίο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Mega Κύπρου φέρεται ότι είχε θέματα με την παρουσιάστρια. 

 Το δημοσίευμα θέλει τον Κώστα Ζερβό να μην επιθυμεί να προβληθεί η διαφήμιση εβδομαδιαίου περιοδικού που είχε στο εξώφυλλο του την Χριστιάνα Αριστοτέλους, κάτι που προφανώς δόθηκε στη δημοσιότητα εκ των έσω του καναλιού του Αρχαγγέλου. 

Πάντως το πεδίο μάχης μάλλον υπήρχε ανάμεσα στην πρώην παρουσιάστρια του Mega και στον ισχυρό άντρα του καναλιού, εξου και το σχόλιο του Πόλυ, πρώην συνεργάτη της Αριστοτέλους, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα προ μηνών από το κανάλι και λειτουργούσε πάντα ως ο φύλακας — άγγελός της αδελφής του. 

Και για να ξεκαθαρίζουμε το τοπίο, παραθέτουμε απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη της Αριστοτέλους στο περιοδικό «Hello», το οποίο υπήρξε το μήλον της έριδος και η αιτία να γίνουν οι αποκαλύψεις, όπου απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τον Κώστα Ζερβό: 

Διαβάστε επίσης: Με πόσους τσακώθηκε η Αριστοτέλους στο Mega; Η απάντησή της για τους ομηρικούς καβγάδες και τις κόντρες!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top